Odoo - Prova 1 a tres columnes

Circe o el placer del azul
de Begoña Caamaño

Aquesta novel·la constitueix una intel·ligent recreació del personatge d’Ulisses des de la visió femenina de dues dones, diferents al principi i gradualment pròximes en la marxa del relat. Són Circe i Penélope, l’amant embruixadora que gaudeix de l’amor de l’heroi de Troia i l’esposa que espera el retorn del rei de l’Ítaca.

Begoña Caamaño reconstrueix els mites clàssics des de la perspectiva d’aquelles dones que no tenien veu, que eren utilitzades com a objecte, com a trofeu de guerra o com a regal de noces pactades. Novel·la intensa, bella, sorora, deliciosa i feminista!

Odoo - Prova 2 a tres columnes

Joana Maiz
de Jurre Ugarte i Joseba Laratxe

Resistir és una de les claus de la primera novel·la gràfica de l’escriptora Yurre Ugarte i del dibuixant Joseba Larratxe Josevisky. Publicada per Harriet Edicions.

Joana Maiz és la professional Millennial que es resisteix a rodar un guió canònic sobre la història del seu país i recupera un càsting descartat per convertir-lo en l’eix de la seva versió: l’anciana a punt de ser desnonada. La trobada de dues Antígones en els seus respectius moments vitals, en els quals resistir és el gest creador de llibertat.

Odoo - Prova 3 a tres columnes

Intercanvi a Alaró

Aquest any serà la 9a Edició del Intercanvi d’Alaró. Es tracta d’intercanviar de forma totalment gratuïta la nostra roba, complements, sabates, joguines, llibres, o qualsevol objecte que tenim a casa, que segueix en perfecte estat però que ja no utilitzem. L’objectiu fonamental és fer part d’un moviment de decreixement global i de consum responsable. Comprar menys, millor, local i Intercanviar els més possible. S’organitza a cada tardor i enguany serà el dissabte 30 de novembre al Teatre d’Alaró!

Més informació:

Facebook: Intercambios de Mallorca.