Odoo • Image and Text

Ara si que sí

ARA SI QUE SÍ,   volem agrair a les dones que heu col·laborat amb nosaltres per fer possible aquesta revista , un espai on hi cabem totes i a les hores ens serveix per debatre, denunciar i compartir experiències des del feminisme.

És ara, pel Març, quan ens ajuntem i sortim al carrer per tornar reivindicar el que ens pertoca, per què es sàpiga que hi som més que mai, per tornar a cridar per les que ja no hi són, i omplir-nos d’energia per tot l’any, per què la nostra lluita no només sigui per aquest mes.

A tot arreu sorgeixen col·lectius de dones que denuncien, que treballen per posar en evidència el patriarcat i el seu verí; per desmuntar les seves creences i els seus estereotips. Aleshores hem de debatre i aprendre de les nostres diferències sense enfrontaments, més unides que mai, davant d’aquesta ultradreta la qual s’ha filtrat dins les institucions i ve disposta a carregar-se tot el que tingui a veure amb els drets socials i per damunt de tot el feminisme. Saben que això que ells diuen “chiringuitos feministas” estan formats per multitud de dones que treballen per desmuntar els seus discursos misògins.

Ho va dir na   Simone de Beauvoir :
“Mai no oblideu que bastarà una crisi econòmica política i religiosa per què els drets de les dones tornin a ser qüestionats. Aquests drets no es donen mai per adquirits, heu d’estar vigilant tota la vostra vida”.

Ens teniu al capdavant, cada pic més i més fortes, més empoderades i ben segures de que el feminismes és la lluita més eficaç per destruir el feixisme.
ENS VEUREM AL CARRER!